Beste rijschool van Groningen

Categories News0 Comments

Als jij in Groningen woont en nog niet in het bezit bent van een autorijbewijs, dan ben je bij Rijschool Markant aan het juiste adres. Tegenwoordig heb je de keuze uit vele verschillende rijscholen. Elke rijschool heeft weer zijn eigen stijl, tarieven en ervaring. Als het aankomt op het kiezen van een juiste rijschool dan is het belangrijk dat instructeurs geduld voor je hebben. Als je namelijk geen klik met een instructeur hebt of hij bezit over onvoldoende ervaring dan zit je met een onprettig gevoel achter het stuur

Over rijschool Markant

Rijschool markant is een autorijschool die al vele jaren binnen de rijschool markt actief is. Met zijn professionele rijinstructeurs is er altijd een match. Ons team aan professionele instructeurs zorgt ervoor dat jij op een rustige en fijne manier het autorijden onder de knie krijgt. Dankzij ons grote team aan vakmensen is er vrijwel altijd dezelfde week nog wel voor jou een plaats vrij om te lessen. Wil je in een korte periode al je rijbewijs in de pocket hebben, dan kun je ervoor kiezen om een versneld te gaan lessen. Ben je student dan krijg je zelfs een fikse korting op je lespakket.

Mocht je zo’n snelle jongen zijn die nog 16,5 jaar is maar al dolgraag achter het stuurt wilt kruipen, dan kun je vanaf deze leeftijd al beginnen met lessen. Vervolgens kun je op je 17e praktijkexamen doen en afrijden. Tot die tijd rij je met een begeleider.

Tarieven

De meeste mensen die bij ons komen rijlessen nemen een pakket van 25 lessen + theorieles en praktijkexamen voor slechts €1365,-. In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij ons wel 60 minuten les. Na 4 lessen heb je tov andere rijscholen dus al 1 les meer. Mocht je voorkeur er naar uit gaan om een losse les te nemen, dan kan dat ook voor slechts €41,-. Inmiddels rijden wij met 7 verschillende auto’s door de binnenstad van Groningen. Dus, wil je rijlessen in Groningen? Klik op de link en bezoek onze website.