Financial Lease occasions

Categories News0 Comments
financial lease occasion

Als ondernemer of ZZP’er is het belangrijk om goed voor de dag te komen bij jouw klanten. De investering en nieuwkoop van een bedrijfswagen kan vaak grote investeringen met zich meebrengen. Daarom is het erg interessant om als ondernemer een bedrijfswagen financieel te leasen. Bekijk hier de financial lease voorraad van regeljelease.nl.

Voordelen financial lease

Het leasen van een bedrijfswagen brengt fiscale voordelen met zich mee. Zo gaat het leasen niet ten koste van de liquiditeit van uw onderneming. Door het bedrag in termijnen te betalen aan de bank kunt u direct al genieten van uw bedrijfsauto zonder hiervoor direct een enorme investering te moeten doen. Nadat de datum van het leasecontract is verstreken bent u eigenaar van de auto. Ook kunt u de auto gedeeltelijk aftrekken van de winst en kan de gehele BTW worden teruggevorderd.

Voor wie is financial lease bestemd?

Voor startende ondernemers en ZZP’ers is het leasen van een bedrijfswagen erg interessant. Het leasen van een bedrijfsauto kan vaak al zonder inzage te geven in de jaarcijfers. Benieuwd wat uw maandtermijn gaat worden? Gebruik dan de volgende financieel lease calculator. Daarnaast kunt u altijd in gesprek gaan met de specialisten van Regeljelease voor deskundig advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *